Home Sports Goed nieuws voor PSV: Noa Lang reist mee naar Londen voor wedstrijd...

Goed nieuws voor PSV: Noa Lang reist mee naar Londen voor wedstrijd tegen Arsenal | Champions League

Noa Lang reist dinsdagmorgen mee met de selectie van PSV naar Londen voor de Champions-League wedstrijd van Arsenal. Na de coaching van dinsdagmiddag zal bekeken worden of Lang definitief kan spelen.

Zaterdagavond viel Lang met lichte klachten uit in de gewonnen thuiswedstrijd tegen NEC, maar dat lijkt vooral uit voorzorg te zijn geweest. De aanvaller is onderdeel van de 22-koppige selectie van PSV voor de wedstrijd in Londen.


Verdediger Armel Bella-Kotchap kan woensdag zijn debuut in de Champions League maken. De verdediger zit, web als Patrick van Aanholt, Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest en Shurandy Sambo, bij de selectie.

Op het middenveld kan coach Peter Bosz kiezen uit Jerdy Schouten, Joey Veerman, Guus Til, Malik Tillman, Isaac Babadi en Ismael Saibari. Ook in de aanval is er genoeg om uit te kiezen. Naast Lang reizen ook Yorbe Vertessen, Luuk de Jong, Hirving Lozano, Ricardo Pepi en Johan Bakayoko af naar Londen. Walter Benitez, Joël Drommel en Boy Waterman zijn de meegereisde keepers.

De volledige selectie van PSV:
Benitez, Drommel, Waterman, Teze, Ramalho, Boscagli, Sambo, Bella-Kotchap, Van Aanholt, Dest, Tillman, Til, Schouten, Babadi, Saibari, Veerman, Bakayoko, Lang, Vertessen, De Jong, Pepi en Lozano.

Matchcenter
• Examine hier het full programma van de Champions League.


Bekijk hier onze video’s over de Champions League

Previous articleJan Smit doet er echt alles aan om zijn sympathieke imago zo snel mogelijk om zeep te helpen | Present
Next articleSlijterijen door het hele land worden geteisterd door stelende vrouwen: ‘Op zoek naar dure merken’ | Binnenland