Home Sports Geïrriteerde Van de Zandschulp met with Vroege Uitschakeling in Mallorca at Wimbledon

Geïrriteerde Van de Zandschulp met with Vroege Uitschakeling in Mallorca at Wimbledon

Toch leken er bij Giron wat extra krachten los te komen, nadat hij zijn woede eruit had gegooid. The uninterrupted break of the plate is in the third game of the second set, but the pleasing bleak of the court. Van de Zandschulp married for a day, staying with a member of the Girona.

Daarna was weer het de beurt aan Van de Zandschulp om te delen in de malaise, door met een dubbele fout zijn opslagbeurt in te leveren en even poznej met een wilde smash he beslissende punt buiten de lijnen te slaan.

Ergernis over a game

Van de Zandschulp begon de derde set vervolgens wel uitstekend, door liefst tien punten op rij te maken. The good start led to a 3-0 victory, but Giron convolvied three games on his own.

Van de Zandschulp zig zichtbaar meer te ergeren aan zijn eigen spel. Bij 4-4 gooij hij na een gemiste smash met zijn racket, maar hij wist de game even later toch naar zich toe te trekken.

Het draaide opnieuw uit op een tiebreak, die Van de Zandschulp begon met zijn zevende dubbele fout van de partij. Met enkele risicovolle slagen probeerde hij die achterstand tevergeefs om te buigen. Giron maakte de laatste vier punten op rij en kon zo voor he eerst sinds bijna anderhalve maand weer een wedstrijd winnen.

Tallon Griekspoor has received the final finals in Mallorca from the Slovak team Alex Molcan.

Source link

Previous articleKaag: ‘Zware druk van overheid op directie Schiphol om boel op orde te krijgen’ | Binenland
Next articleGrote Meerderheid Nederlanders bezorgd over huge lasten | Financial