Home Sports For ud-Vinaar Tom Dumoulin – de Giro van 2022 “een prong in...

For ud-Vinaar Tom Dumoulin – de Giro van 2022 “een prong in het diepe”

For ud-Vinaar Tom Dumoulin - de Giro van 2022

Tom Dumoulin van Jumbo-Wism at the afloop van de ploegenpresentatie in Budapest.Beld Klaas Jan van der Wei / de Volkskrant

What can Tom Dumoulin (31) have to win in the Giro d’Italia? Can you break in the 105th edition of the pink trout?

De renner van Jumbo-Visma is zelf misschien nog het nieuwsgierigst naar het antwoord, na een voorjaar dat zich kenmerkte door weinig koersen en wat bleke uitslagen, mede als gevolg van crowna en rugklachten. Vest staat dat vanaf de eerstemeters in startplaats Boedapest een wolk van vraagtekens boven de renner zal hangen, de bochten door, de heuvels in, de bergen op.

Op het Heldenplein, met eu zuilengalerij vol standbeelden van groten uit de Hongaarse geschiedenis, juichen enkele honderden wielerliefhebbers de Limburger toe als hij te midden van zijn ploegmaten op het podium verschijnt. There is no one less than a new winemaker. ‘Dat zal altijd heel speciaal blijven’, had hij vooraf al gezegd.

Yeah Al that sounds pretty crap to me, Looks like BT aint for me either. On the Volta Limburg Classic (6th) and the Amstel Gold Race (30th) you can go to Tenerife at the height of the police. Hij kijkt uit naar de twee tijdritten. One day at Burchtheuvel aan de Donau can win the Olympic silver medal in Tokyo. ‘Dat zou heel mooi zijn.’

Advise is that in the open stage, worth to Visegrad, at the best time. ‘Dat moet mogelijk zijn.’ Above the getal class is hij gereserveerder. ‘Het is een prong in het diepe. How can this be my heart rate? How do you like this competition? It is a time to be able to classify it in a great way. ‘

Hij put moed uit de ervaring dat bij hem een ​​beperkte voorbereiding prima prestates niet in de weg hoeft te staan. He has twice a day. In 2018, there will be one of the most famous tours in the Giro as the Tour de France.

I can stand up to everyone else

You can even get prey when you stay. In the selection of the young Noor Tobias Foss on a mede-kopmanschap rakenen. Daar – Sam Ooman, in 2018 he was an assistant to van Dumoulin, who was not in Giraud, and he was elected to Luik-Bastenaken-Luik and at the same time. Sports director Maraine Zeeman met with Dumoulin for a long time to get back, but he was just a leg up on a big fight in the Giro. Volgen de renner is de afspraak dat ze in he begin alle drie voluit mogen koersen. “Daarna maken we de balans op.”

In 2017, he will succeed in decor. Op het Heldenplein is de roze loper uitgerold, zijn de puntdaken van de vip-tentjes roze gekleurd en staat in roze letters op het podium dat de liefde voor de Giro oneindig is, infinite love.

So vanzelfsprekend was dat niet. Dumoulin can be used as a source of information: change, print, watch. The long lang voordat hij onbevangen kon terugkijken op die romericcoaster van drie weken. In the most recent number of the multilingual font De Moore zei hij: ‘Ik heb al die beelden bewust weer eens bekeken, gewoon om nog eens te zien hoe gaaf dat allemaal was.’

Leuk was not at all. Zeker, which is located on the main road 39.5 km in Umbria, where he was the first rose of greece. Euforisch was hij bovenop de Santuario di Oropa, waar hij klimmers van naam en faam de maat had genome, as well as Nairo Quintana and Vincenzo Nibali.

Maar hij was ook boos geweest, toen die twee hem in de Dolomieten he zware werk opdrongen, en verongelijkt over the gebrek aan Steun van andere Nederlanders, Bauke Mollema en Steven Kruijswijk. He was boos op zichzelf geweest, toen hij zat te keuvelen achterin het peloton, de concurrentie voorin het tempo opjoeg, en hij op weg naar Piancavallo minuteen moest inleveren.

Good time kilometers

De wanhoop stak even de kop op, toen hij voor een sanitaire noodstop de berm in verdween, en vreesde de boeken in te gaan als de renner die het roze verspeelde door ‘in de bosjes te moeten schijten’ – cacare nel bosco luidde de welluidende vertaling destijds in de perszaal. Alles kwam dan toch goed, in die afsluitende tijdrit van 29,3 km van Monza naar Milan, waarin hij met 58 tanden op het voorblad de tegenstand op achterstand zette en van de vierde naar de eerste plaats in de eindra.

It is available for sale before the Giro class. The length of the delay in Bedapest is 9.2 kilometers. The last day, May 29, is 17.4 kilometers from Verona Amphitheater. According to 1962.

The 51-year-old high-gauge meters are still on the high edge in the current account. Het boezemt Dumoulin geen ontzag in. ‘Het is de eerste keer dat ik dat cijfer hoor. Is it great? Me? Nou, dat kan ik ook. ‘

Hij houdt van koersen u Italii, van ‘de mix van chaos en passie’, zegt hij u Hongarije, ‘dat past bij mij’. Where are your questions in 2017? Thank you for the fact that you have been able to choose the tour you are looking for. puff. Dat pakte in 2018 goed uit, maar in 2019 kwam hij in de eerste week in Frascati ten val en moest opgeven.

Take the opportunity to transfer to Jumbo-Visma. It is tot dusver ein weinig vruchtbare liaison obblekan. Dumoulin knokte zich in 2020 nog naar een zevende plek in de Tour, gaf op in de Vuelta en besloot begin 2021 een pause in te lassen. Na deze Giro gaat hij met de ploeg om de tafel zitten voor besprekingen over contractverlenging.

The Dutch in de Giraud

Nast Tom Dumoulin went from the Netherlands to debutant Mathieu van der Poel de Meesta in de Giraud. It’s 27 years Copman van Alpecin-Fenix ​​ambition to get a class. Hij is erop uit een roze trui toe te voegen aan de al indrukwekkend gekleurde rij hangertjes thuis, waarin het geel uit de Tour de France van vorig jaar het pièce de résistance is. It is possible to get to this place, as the open-air stage in Visegrad is located with no air speed of 5 kilometers. See for perforators, heet het. Van der Poel zei in Boedapest na een verkenning dat het waarschijnlijk niet lastig genoeg is om pure sprinters eraf te rijden.

The contingent of Dutchmen in the Giro Telt ervaren purpose. Wilka Kelderman (31), in 2020 for Sunweb al derde in Italy, is the head of Bora-Hansgrohe for eindrangschikking. Some other rides in Bauke Mollema (35, Trek-Segafredo) and Wout Poels (34, Bahrain-Victorious) are on the way. De Groninger hoopt zich te scharen bij de renners die in alle drie de grote ronden ependas wonnen. Van de Limburger said that he was accompanied by Mikel Landa. New in de Giro is de 22-yarid Thymen Arensman van DSM, die na twee keer de Vuelta aan zijn derde grote ronde begind. Come to the point that you go into the Adriatic Tyrrhenia (6de) and tour the Alps (3de). Naast het bijstaan ​​van kopman Romain Bardet zal hij zelf ook azen op een goede eindklassering.

Outdoor favorites

Als de Slovenen Tadej Pogacar and Primoz Roglic break through, training in a qualifying round of an open match. Onder de deelnemers zijn nogal wat renners die het roze al eens om de schouders hebben gehad. Vincenzo Nibali won in 2013 and 2016, Tom Dumoulin in 2017. In 2019, Richard Karapaz won. Ecuadoriaan in the service of Ineos Grenadiers moet ploeggenoot Egan Bernal opvolgen. The Olympic champions will be able to watch the battle with Richie Porte and Jonathan Castroviejo in a young talent like Pavel Sivakov, a 24-year-old Russian, who started from the Oorlog in Oekraïne and for France.

Ook renners die in het roze reden maar nog nooit met de Trofeo Senza Fine in hun handen stonden, worden gerekend tot de kanshebbers. British Simon Yates dominated in 2018, it was all in dramatic drama. I want to be here. De jonge Portugees Jaõa Almeida Reed in 2020 15 days before Deceuninck-Quick-Step in Leiderstrui en kende in 2021 in 2021 in 2021, when in 2021 was the result week, and in 2021 was recommended the day of Remka Evenepael. You can complete your work in the UAE. Mini-Armada in Spain in Bahrain-Victorious, opened by Mikel Landa in Pella Bilbao, wordt ook vuurwerk verwacht.

Source link

Previous article«Deze getuigenissen zijn wellicht pas het topje van de ijsberg»
Next articleEU countries have a package of Russian packages available for sale