Home Netherlands Extinction of the Eindhoven Airport Rebellion • Action of the Eindhoven Airport...

Extinction of the Eindhoven Airport Rebellion • Action of the Eindhoven Airport Rebellion

NOS Nieuws

Good morning! Een announced actie op Airport Eindhoven van klimaatactiegroep Extinction Rebellion kan gevolgen hebben voor travelers. Verder gaan Cubanen dit weekend naar de stembus en gaat komende nacht de zomertijd in.

Eerst het weer: het waait vandaag quite en er trekken enkele buien over het land, soms met onweer of hail. Tussendoor breaks the zone door, at a temperature of 10 to 13 degrees.

Ga je de Weg op? Hier vind je het overzicht van de werkzeuge. Check hier de dienstregeling voor het spoor.

Wat kun je vandaag erkeken?

  • Klimaatactiegroep Extinction Rebellion heeft een actie planned at Eindhoven Airport. Het is nog niet zeker of vluchten kunnen doorgaan. Eerder waarschuwde de luftung al dat het niet zeker is of het mogelijk is van en naar het vliegveld te komen.
  • Cubanen mogen dit weekend naar de stembus voor de parlementsverkiezingen. The choice is restricted in the communist state. There are 470 candidates for 470 positions and there is no opposition.
  • What happened to Commander Walter Heinrich after he was overrun near Berlin in 1944? Historicus Floris van van Dijk van Kamp Amersfoort is erin gestalt de gangen van de eerste kampcommandant Heinrich te traceren. Today there are two episodes of a podcast about him.
  • En de zomertijd gaat komende nacht in. Om 03.00 uur gaat de klok een uurtje voorut.

Wat heb je gemist?

Enige tijd later meldden zich drie mensen op het politiebureau, zij zijn aangehoeden en hun rol wordt ogrunt. De politie has seized their car.

Anders nieuws uit de nacht

En dan nog even dit:

The story of Filippo Bernardini reads as a novel. En juist dat is what the 30-year-old British Italian brought in grote problemen bracht: hij zich jarenlang voor als medewerker van uitgeverijen, en wist op die manier vele manuscripten in handen te krijgen van nog niet publishede boeken. Last night it became clear that he did not leave the cell in the house. Wel moet hij 88.000 euro schadevergoeding betalen en wordt hij de VS uitgezet.

Bernardini zegt spijt te hebben van zijn daden, die voortkwamen uit een obsessive liefde voor boeken. Ultimately, he will punish himself the most, according to British Italians:

“De wrede ironie is dat ik voortaan elke keer als ik een boek opensla, aan mijn wandaden tinnerkerd word.”

by Filippo Bernardini

Source link

Previous articleBillionaire Wolfgang Porsche (79) gaat scheiden omdat zijn vrouw dementia heeft | Car
Next articleDas mijdt grondwater en vindt daorak spoorwegen en dyken een finje woonplaats