Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

EU-top over oorlog tussen Israël en Hamas • Uitspraak over subsidie Kroondomein

NOS Nieuws

Goedemorgen! De regeringsleiders van de EU spreken vandaag in een further prime over de oorlog tussen Hamas en Israël en de rechter doet uitspraak in de zaak over of de natuursubsidie die de koning voor Kroondomein Het Lavatory ontvangt wel terecht is.

Eerst het weer: de ochtend begin in het noorden en oosten regionaal met mist. Nadat de mist is opgelost, schijnt de zon flink. Het blijft overal droog en het wordt maximaal 14 graden. De wind waait uit het oosten en is zwak tot matig.

Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de wegwerkzaamheden en hier zie je waar er aan het spoor wordt gewerkt.

Wat kun je vandaag verwachten?

  • De regeringsleiders van de EU spreken vandaag in een further, virtuele prime over de oorlog tussen Hamas en Israël. EU-president Charles Michel kondigde de prime zaterdag aan. “Dit battle heeft veel gevolgen, ook voor ons in de EU”, zei hij.
  • Het Openbaar Ministerie besluit of Fouad L., die verdacht wordt van het doodschieten van drie mensen in Rotterdam eind vorige maand, langer huge blijft zitten.
  • De rechter doet uitspraak in de zaak over de jaarlijkse natuursubsidie voor Kroondomein Het Lavatory. Stichting Faunabescherming vindt dat de koning deze subsidie van zo’n 5 miljoen euro onterecht heeft gekregen.

Wat heb je gemist?

De verdachte van de schietpartijen in Brussel is een Tunesische man, die illegaal in België verbleef. Dat heeft premier De Croo gezegd tijdens een persconferentie vannacht.

De man is nog niet opgepakt, zegt De Croo. “Het dreigingsniveau blijft daarom op 4, we vragen iedereen om further waakzaam te zijn.” Plekken waar Zweedse mensen samenkomen in het land zullen further beveiligd worden, zegt de premier.

Ander nieuws uit de nacht:

En dan nog even dit:

De Oisterwijkse Marialinde is verkozen tot Growth van het Jaar. De Growth uit Brabant is ongeveer 650 jaar oud en staat internet achter het oude raadhuis van Oisterwijk. Later dit jaar zal de growth ook meedoen aan de verkiezing voor mooiste growth van Europa.

De growth van het jaar

Related Articles

Back to top button