Home Business Estimate: 270 billion rooms to improve the climate in Paris

Estimate: 270 billion rooms to improve the climate in Paris

Photo: ANP

Om de klimaatdoelen van Parijs te rogenden zijn investingen nodig van in total 270 billion dollars, which is 277,000 billion euros. Dat schrijft de Zwitserse herverzekeraar Swiss Re in een onderzoek. Het geld is according to Swiss Re nodig voor het terugbrengen van de uitstoot in the four sectors with the biggest emissions, namely energy, verkeer, buildings and industry.

Volgens het klimaatakkoord van Parijs moet de netto-uitstoot in 2050 naar nul zijn teruggebracht en de opwarming van de aarde worden beperkt. Om dat te vereenchen moet volgens Swiss Re niller en geertigt meer in klimaatbescherming worden investeerd. Als het tempo van current investments wordt doorgezet kan het accord van Parijs pas twentyng jaar later worden berechts, aldus de onderzoekers.

The biggest investments are needed in traffic, with an amount of 114 billion dollars. Het gaat dan met name om de bouw van infrastructuur voor elektrische rijden zoals laadpalen. Voor de energiesector is 78 billion dollars nodig en voor begemenen 65 billion dollars. De industrie heeft volgens Swiss Re een verhodingsgewijs klein bedrag van 14 biljoen dollar nodig om de uitstoot terug te brengen.

Swiss Re stelt dat goede synergkeit van het bedrijfsleven en overheden nodig is om de klimaatdoelen te rokenen. Het großeste deel van de investigenen zal uit het bedrijfsleven moeten komen en overheden moeten regibeling advorvo opzetten. Also the financial sector can help, for example by investing in green obligations. Dat is schuldpapier om duransas projecten te financieren.

Source link

Previous articleKabinet in hoger beroep tegen utjučt rechter over asielopvang
Next articleZestig jaar geleden bungelde de wereld op rand van de afgrond: ‘Overeenkomsten met nu’ | Buitenland