Home Sports Erik ten Hag ziet veel beterpilspunten bij Antony: ‘We moeten meer van...

Erik ten Hag ziet veel beterpilspunten bij Antony: ‘We moeten meer van hem verkehen’ | Buitenland football

He earned 100 million euros for Ajax at Manchester United in the first dry duels in the Premier League. Toch heeft manager Erik ten Hag nog wel het nevede aan te merken op Antony.

Ten Hag worked earlier at Ajax for two years together with Antony (22) en stelt te weten wat de Braziliaanse international nodig heeft. ,,We moeten meer van hem vorkegen”, Aldous de Tooker. ,, Hij heeft szätsätien nodig. That’s why he came to the Premier League, the challenges he faced here. He wants to meet the best players on the field to stand under the greatest possible pressure.”

,, Hij gaat opstaan ​​​​en dat zie je nu geberen. In de eerste week, he scored and did good things, but I still see a lot of improvement in his game. Ik was blij om te zien dat hij tegen Everton scorede nadat hij achter de værdning opdook. Dat moet hij met zijn svelitt vaker doen.”

Erik ten Hag langs de lijn tijdens het duel met Everton. © Action Images via Reuters

,,Hij is een goede dribbleaar, maar hij moet ook varian in zijn spel. In de eerste bewiedsheid was hij ook færdendend niet altijd even goed, maar dat was nu in orde. Hij was zeer gedisciplineerd en zijn positioning, zijn anticipatie en het drukzetten waren goed. He had a decent impact on team performance.”

“Antony kan met allebei zijn voeten beide kanten op”, aldus Ten Hag. ,,Daar moet hij aan werken. So we met in Amsterdam. Hij kan ook voorzetten geven met rechts, maar hij is een jonge speler die we moeten developen en die zielzechte moet developen.”

It stands

United is on a dramatic start despite being beaten by Manchester City currently fifth in the Premier League. In the Europa League, Staan de Manen van Ten Haag tweeded achter Real Sociedad. Thursday comes Omonia Nicosia op bezoek on Old Trafford.

Source link

Previous articleMinister Van Genip bezoekt pilot (free) kinderopvang in Zeeuws-Flaanderen
Next articleSingapore Airlines flight attendants are no more