Home Sports Drie keer top 10 for Maaike de Waard | Another sport

Drie keer top 10 for Maaike de Waard | Another sport

WK ZwemmenZwemster Maaike de Waard is not ready to play in the first WK final on the long run. It is about 50 meters away. De Zweedse Sarah Sjöström won the match overmacht de wereldtitel with 24.95.

De Waard (25) has the most recorded record of 25.75 seconds as the final date for this final match is 25.25. ,, Ik was natuurlijk graag iets heavier en dus een pr gezwommen. Met de zenuwen viel het mee, had ook niks te verliezen en zo ging ik er ook in. De aantik was dit keer goed, maar misschien was ik te gehaast. Dat ik wel een snelle slagfrequentie had, maar niet echt de lengte ”, reageerde De Waard na haar laatste individuele race van dit WK. ,, Maar ik moet vooral trots zijn dat ik hier heb gestaan. En ook belangrijk: ik heb ervan genoten ».

Eerder in de week haalde De Waard, die in Eindhoven traint bij Patrick Pearson, al de top tien op de 50 en 100 meter rugslag. “On the 100th, I’m not so happy, but with the 50’s I’m not happy.”

Mike de Vaard. © REUTERS

After Tuesday, De Waard has a tour of the 4×100 m speed relay. “We have a final place, a great place to go.”

Op sprintnummers werd er vrijdagavond niet nog een finaleplaats behaald. Kim Bush and Valerie van Rune were listed in the 50th grade final of the 50th grade at the Rosie Metz School.

Vijfde op relay

On the 4×100 meter relay, there was a gilding of the world title in a world record in Australia. In the Netherlands there are Stan Piennenburg, Jesse Putz, Tessa Gile and Marit Stenbergen. “Daar mogen we heel trots op zijn”, aldus Steenbergen, die weer snel finishte. Giele: “Toen we in het vliegtuig hierheen zat, had ik niet durven dromen dat we op deze plek zouden eindigen.”

Ook de mannen van he quartet reageerden opgetogen. ,, We gingen als vierde de finale in, maar weten ook dat de landen om ons heen nog drie of vier nieuwe zwemmers kunnen brengen die in potentie sneller zijn. We have a good job, we have a hard time, ”says Pijnenburg. Delivers: “Die jaar geleden op de WK zwom ik deze afstand met Ranomi en Femke en toen werden we zesde, dus met de vijfde plaats mogen we tevreden zijn”.

Source link

Previous articleBrussel zint op oplossingen voor driigend energietekort
Next articleBaas In Eigen Buik: black day for mensen with baarmoeder