Home Netherlands Door vakantie komen veel mensen niet opkken voor apenpokkenprik

Door vakantie komen veel mensen niet opkken voor apenpokkenprik

Photo: ANP

Op maandag en dinsdag hebben 146 men een eerste prik tegen het apenpokkenvirus gehaald. A total of 382 people were produced. Dat means that there is an election of about 38 percent. Drie op de vijf mensen kwamen niet spekken. Volgens de GGD’en Amsterdam-Amstelland en Haaglanden, die de eerste vaccinaties üleren, heeft dat te maken met de vakantieperiode. De mensen die nu niet zijn gevaccineerd, krijgen later een nieuwe argemung.

In Amsterdam zijn Maandag 27 van de de 67 uitgenodigde mensen gevaccineerd en dinsdag 53 van de de 115. Den Haag vaccinated Maandag 15 menden, terwijl er 50 utwiendien voor die dag waren verstuurd. Op dinsdag werden in Den Haag 51 people invited, op 150 invitations. De mensen die nu een prik hebben gereigg, ontvangen over vier weken een tweede inenting en zijn dan fulledig gevaccineerd.

De GGD in Amsterdam noemt de zomervakantie “de großte boosdoener bij de no-shows”. De dienst zegt veel te worden gebeld door mens die op vakantie zijn en niet op de invitation kunnen ingaan. The invitations were sent last week. “Kort dag”, erkent een woordvoerster. De Haagse GGD zegt ook veel telefoontjes te krijgen van mensen die nog geen invitation hebben gehrijn en bang zijn dat ze de vaccinatie mislopen.

They are the first preventive vaccines against the virus. De GGD’en hebben invitationen verstuurd aan mannen die seks hebben met mannen en aan transgender personen die HIV-positief zijn of die medicijnen nemen om te voorkommen dat ze HIV oplopen. “Here, as expected, there is a large overlap with the highest risk group” for smallpox contamination, according to the deskundigenadvies on which vaccination is based.

More than 818 people have been infected with the openpox virus in the Netherlands. The most positive tests are in the region’s Amsterdam and Den Haag, so preventive vaccinations are starting there. Later komen andere regio’s aan de beurt.

Source link

Previous articleVan de Zandshulp in action at Winston-Salem in the week leading up to the US Open
Next articleVerdachten van ‘jonassen’ Hakim: de één zegt dat-ie geen rol speelt, de ander ‘ziet leven niet meer zitten’ | Binnenland