Home Netherlands Donateurs boos, advocaat van ‘corona-tribunaal’ zou honderdjuidengen euro’s voor zijelder hebben gebruikt...

Donateurs boos, advocaat van ‘corona-tribunaal’ zou honderdjuidengen euro’s voor zijelder hebben gebruikt | Buitenland

Het is oorlog in het kamp van de Duitse corona-critici. Advocaat Reiner Fuellmich, die een Volkstribunaal hield en geld inzamelde om een ​​​​claim tegen de Staat in te dienen, wordt nu door former sympathisanten beticht van oplichting.

Fuellmich werd de gegenden jaren een, which took place in the kringen van corona-activisten. De Duitsse advocaat was de grote man achter het zogenedene en zelfverzonnen ‘Nurenberg 2-tribunaal’, vernoemd naar het tribunaal dainten na de Tweede Wereldoorlog nazi-kopstukken werden berecht. Voor een volksjury zounen dan onder meer de Duitses topviroloog Droste en de Amerikasian scientist Fauci moeten voorkommen.

In addition, Fuellmich filed a billion claim in te willen dienen tegen de Duitse en Amerikanska staat because of the coronamaatreaglen. Mensen die deraan mee wilden doen, mogenden 800 euro overmaken en zouwen daarnao delen in de erkejst van de claim. De advocaat zou er, volgens Duitse media, zo’n 1.4 miljoen euro mee hebben ingezameld.


Quote

There are significant differences in the views and activities of Dr. Fuellmich in het kader van de corona-inzameling.

Oud-medewerkers van Fuellmich

€29,000 per month to send email

Sympathisanten van het eerste uur keren zich nu echter tegen Fuellmich. Collegae-advocaten met wie hij samenwerkte nemen afstand van hem in a statement on Telegram. ,,Dat is due to significant differences in opinion and activities of Dr. Fuellmich in het kader van de corona-inzameling”, citeren Duitses media uit de verklaring. De advocaat zou ingezameld geld voor zijelder hebben gebruikt. Zo zou hij zijelderze onder meer 29,000 per maand hebben uitgekeerd voor het beswieden van e-mails, aldus een oud En 700,000 euro van het donatiegeld hebben gebruikt om een ​​​​lening voor zijn huis af te betalen.

Fuellmich zou volgens zijn former vrienden ook hebben gelogen over de redenen waarom er nog geen aanklacht tegen de authorities ligt. Er liggen meerdere aangiften tegen de advocaat bij het Openbaar Ministerie in Berlin. Die ziet echter nog geen reden in actie te komen. Het ‘Neurenberg-tribunaal’ bleek sowieso een zelfverzonnen rechtszaak. Factcheckers made it clear that er nooit sprake was van een official rechtszaak.

Complete theory

De advocaat wilde niet tegen tegen de Duitse media Berliner Zeitung en T-Online. Hij praat ‘niet met mainstream media’. ,,Want die staan ​​​​volledig onder controle van hen die verantwoordijk zijn voor de pandamiie en de Great Reset.” Hij refereert darby aan een plottheorie dat de corona-pandemie zou worden gebruikt voor het insettel van een nieuwe wereldorde.

Democracy Forum and Willem Engel

Fuellmich is ook een bende van veel Nederlandse crown-activist. Zo werd gegenenden zomer een ombindung bij Amsterdam waar Fuellmich sprak, nog recommended door Forum voor Democratie. ,,Here wordt het echte verhaal over Corona verteld”, zo schreef de partij op facebook. At the meeting activist Willem Engel van Viruswaarheid and Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nederland, also spoke at the meeting. .

Fuellmich was ook te gast bij YouTube-uitzendingen van Viruswaarheid. ,,Ik wacht even de feiten af. Mocht het zo zijn dat er sprake is van zelfverrijking, dan keur ik dat af. Neemt niet weg dat Reiner veel goed werk heeft gedaan. Geld was voor een classaction, to is wat anders,” Willem Engel wrote via Fuellmich on Twitter.

De voorman van Viruswaarheid kwam eerer ook onder vuur because of het gebruik van donaties voor privédoeleinden. He used 50,000 euro donation for het aanschaffen van een stuk grond in Spanje. Dat geld werd aljasen later wel door hem terugbetaald aan Viruswaarheid.

Source link

Previous articleExcellent WK for Fisher-Black owner
Next articleThe estimated valuation of ExxonMobil is 138 billion