Home Netherlands Dit moet je doen als je automotor op hol slaat | ...

Dit moet je doen als je automotor op hol slaat | Car

Een op hol slaande automotor komt gelukkig niet vaak voor – en dat is maar goed ook. Een Amerikanisan Youtuber laat zien wat er kan geferen als een träggungblok ongecontroleerd toeren draatt.

Het op hol slaan van een motor wordt mosteer verkauft door het aanzuigen van motorolie, for example door een lekkage. In veel gällen gaat het hirhei om dieselmotoren. De motor loopt dan op deze motorolie en wil niet uit, ook niet als je de contactsleutel verwijdert. De motorolie is dan de fuel in plaats van de diesel en dan kan het blok compleet op hol slaan. In addition, low-speed diesel engines can run at 10,000 toeren.

Dat het goed mis kan gaan, bewigt onder meer deze Nederlandse video. Een Volvo-motor rookte enorm, till het blok de geest gaf. An American Youtuber decided last year to watch what er gesfertt als een motor plankgas toeren draitt. Acht minuten en een hoop the rook later was het over en uit voor de aandrijflijn. De motor ontplofte weliswaar niet, maar het is clear niet iets wat je zelf want meemaken. Ook omdat delen uit het binnenste van de motor soms meters werden weggeslingerd.

When it happens during driving, try to set the car in its neutral position and get out of the car as quickly as possible. Een manier om een ​​​​hol slagen motor uit te schachlen, is door eingendet met een doek te tryberen luchtinlaat te blokkeren, or te zorgren dat de fuelvoorde wordt gestopt. Dat kun je naturally het beste overlaten aan de brandweer.

See below our videos in the area of ​​cars and mobility:

Source link

Previous articleThe door of the BBB uitgezochte verkenners zijn allele níét-leden: ‘Ze moeten neutral zijn’ | Politics
Next articleBedrijfsuitje in Arnhem loopt mis voor twee jonge vrouwen: ‘Iemand heeft GHB in ons potind gedaan’ | Binnenland