Home Lifestyle Director Paul Haggis (“Crash”) has 7.5 million theatrical estimates

Director Paul Haggis (“Crash”) has 7.5 million theatrical estimates

AFP

NOS Nieuws

Canadian filmmaker and screenwriter Paul Haggis (69) is a member of the jury in New York, receiving $7.5 million, and became a publicist in 2013, who received the film’s New York premiere.

The victim, Haleigh Breest (36), is een van de vier vrouwen die sind 2017 naar buiten zijn getreden met aanklachten over seksual wangedrag van de regisseur. Breest is echter de enige die ook een rechtszaak heeft aangespannen.

De jury acht bewezen dat Haggis haar na een filmpremière bij hem thuis heeft uitgenodigd, en haar daar dwong tot orale seks. Als beweigmateriaal golden sms- en e-mailberichten tussen de twee, in de weken prior to en na de verkrachting, en de getuigenissen van andere victims. Volgens Haggis was de seks tussen de twee met wederzijdse instemming.

Wel schadervergoeding, geen celstraf

In contrast to andere geruchtmakende rechtszaken over sexual violence in the film industry gaat het hier om een ​​​​civiele zak, en niet om een ​​strafrechtelijke: de jury kon wel schadevergoeding, maar geen celstraf opleggen. Producer Harvey Weinstein, who demonstrated 20 years ago, means 23 years and more.

Na het vonnis liet Breest via een persverklaring weten “zeer gratikten te zijn dat de jury gegelen heeft om de feiten te volgen en mij te geloven”. Haggis zei na afloop “zeer dissapoint” te zijn. “Ik zal blijven vechten met mijn team om mijn naam te zuiveren”.

Scientology

Haggis shreef sinds de jaren 80’s scenario’s for populaire tv-serials als different strokes, en brak begin deze eeuw door als filmschrijver en -regisseur. Let the font of the film A million dollar baby director Clint Eastwood died in 2004 and won the Oscar for Best Picture. One year later, the prize was awarded Failureeen film die door Haggis geschreven en geregisseerd werd.

In 2009, Haggis met with the Church of Scientology in the new public service in which he was installed. Hij verklaarde dat hij de träiningen en het geldbejag in de beweging, die populair is in Hollywood, niet meer voor zijelder kon goedpraten.

Haggis en zijn advocaten zeggen nu dat deze rechtszaak een wraakactie is van Scientology, al hebben ze daar tijdens de rechtszaak geen bewij voor geleverd.

Source link

Previous articleIn derde quarter more tourists in Nederland dan ooit tevoren
Next articleTrains do not run through Amsterdam Zuid, fewer trains to Schiphol