Home Netherlands Cabinet: stikstofnorm in kind immediately

Cabinet: stikstofnorm in kind immediately

Photo: ANP

De velbesproken grens wat betreft de hoeveelheid stikstof die een specifiek natuurgebied aankan, blijft nodig. This is Minister Christian van der Val (Natuur en Stikstof). Jurisprudence is a “alternative to” a “critical depository” (KDW). Maar, benadrukt de bewindsvrouw, the cabinet wil de staat van natuurgebieden ook op andere manieren meten.

“There are more pressure factors on nature and all kinds of sticks,” the water quality zoom in the area of ​​the last living area is based on plants in the woods. Het kabinet wil daarom door een nog op te richten ekologische autoriteit ‘natuurdoelanalyses’ laten uitvoeren om «breed te kijken wat er nou nodig is voor die instandhouding». Ook wil het cabinet meet- en rekenmethodes verbeteren, zei de minister in he stikstofdebat.

In this debate, there will be more parties, the most coalite parties of the CDA in the VVD (where Van der Wal is the leader of the people), of the sticks that will be in the Belarusian language. The cabinet wil de stikstofuitstoot halveren om ervoor te zorgen dat bijna driekwart van de speciaal beschermde natuuroppervlakte in Nederland onnder de kritiche depositiewaarde komt. Rechtse parten willen af ​​van die norm, ook omdat het Planbureau voor de Leefomgeving er vraagtekens bij zet.

In sommige gebieden kan die stikstofnorm niet gehaald worden, erkent Van der Wal. Daar zijn alternatieven nodig om de natur ein steuntje in de rug te geven.

Source link

Previous articleTallon Griekspoor loopt half final final of Mallorca mis | Sports
Next articleAlmere College, which stopped at a financial disaster in Florida