Home Sports Boxtels talent Shadé van Oorschot overrompelt turntop met NK-brons in Rotterdam |...

Boxtels talent Shadé van Oorschot overrompelt turntop met NK-brons in Rotterdam | Sports

Tisha Volleman is a long-awaited name in the Netherlands. Maar Flik-Flak heeft nu ook een tweede troef. Shade van Orshot of Boxtel, 18, met sensational NK armor in Rotterdam.

In Ahoy hield ey uitgelaten Van Oorschot clubgenote Volleman gezelschap op het podium. In the middle of the new Nederlandse allroundkampioene, Naomi Visser van Topturnen Noord, came out of the chicken.

Stress stand

The four-legged camp is an unbeatable development. On three undertaken hadden Volleman en Visser exact hetzelfde puntentotaal. Een podiumplek лук-порей для Van Oorschot nog heel ver weg, met de meer ervaren Vera van Pol en Sanna Veerman voor haar. Bovendien moest Van Oorschot, net as Volleman, nog aan de bak op de beam, he stressstoestel in he vrouwenturnen. In addition to the podium candidates, there will be a match against the fleece, which will be accepted by the bank.

Zilveren Tisha Wolleman in action o de balc. © ANP

Visser stelde met een knappe vloeroefening Volleman voor een nagenoeg onmogelijke opgave in heet duel om het goud. ,, Balk is altijd spannend om te eindigen. Uiteindelijk is het zaak dat je erop blijft en dat is me gelukt. I ben ben heel erg tevreden met zilver, vooraf had ik hiervoor getekend ”, keek Volleman tevreden terug op het turnooi. De Eindhovense wist dat ze, als ze van de evenwichtsbalk zou vallen, ze mogelijk ook nog van het podium zou denderen. “I had a great time in the shower, but I was very happy to see you.”


Quote

My doel was om hier een stabiele wedstrijd te turnen en iedereen te laten zien wat ik kan. That is very safe

Shade van Orshot

The most popular is Van Oorschot as the most popular part of the beam. Ze zette tot ieders verbazing zelfs de hoogste score van de avond neer. Daarmee wipte ze over Van Pol en Veerman het erepodium op. ,, Ik was zelf helemaal niet bezig met medals. We know that we can go to the kitchen as well as the last one, but it is very good. That didn’t really happen. My doel was om hier een stabiele wedstrijd te turnen en iedereen te laten zien wat ik kan. That is very safe. Ik ging niet met hele hoge verwachtingen hierheen, want je turnt tegen de top van Nederland en ik ben nog één van de jonkies. Supergaaf.

Van Oorschot zette met meerkampbrons haar candidacy voor een plek in de EK-ploeg kracht bij. “Het zou leuk zijn om daar samen naar toe te werken”, keek Volleman al vooruit naar de clubtrainingen in Den Bosch. Ze was ook blij voor haar clubgenote. ,, Dik verdiend voor Shadé. Ze heeft er hard voor gewerkt. ” In addition to the Flick-Flak-turnsters, it is possible to find the best medals in the toast finals on the day of the NK.

Silver Grunberg

Eerder op de dag veroverde Jermain Grünberg (21) van Flik-Flak zilver op de meerkamp bij de mannen. De Tilburger was lange tijd in a spanning race verwikkeld met Jordi Hagenaar om de titel. Door e misslukte landing op het toestel ringen van Grünberg was de strijd bestlist in he voordeel van de 19-jarige turner uit Hellevoetsluis. Maar ook zonder een punt aftrek voor de uitglijder zou Grünberg zijn blijven steken op de tweede plaats. Na het rondje langs zes toestellen bedroeg he verschil 1,3 punt.

Jermain Grünberg flies through Ahoy on the other side of the sea camp.
Jermain Grünberg flies through Ahoy on the other side of the sea camp. © ANP

Hagenaar doorbrak als enige tijdens de matig bezette meerkamp de grens van 80 punten: 80,150. Kazimierz Schmidt did not believe in the title, but he is still enkeloperating. Bart Derloo, the best man in the Netherlands, he has no tops in the Tokyo Olympic final and that means he will be close.

EC start-up

Hagenaar in Grünberg is located on the base of the NK-determined company of a start-up for European championships in Augustus in Munich. Voltige specialist Laurent de Munch received 14.8 points at the international level. De Haarlemmer kwam slechts op drie toestellen in action. Ook op brug en ringen zette hij de hoogste score neer. If this art works are held in the final finals, they will be awarded three gold medals.

Jordi Hagenaar behaved for the first time in the Netherlands.
Jordi Hagenaar behaved for the first time in the Netherlands. © ANP

Voor Grünberg zit er op de slotdag van het NK eveneens nog wat in het vat. Hij plaatste zich voor vier toestelfinales: vloer, rek, brug en voltige. Nog twee leden van Flik-Flak dwongen een plek in een toestelfinale af. Tim Peinenborg qualifieerde zih als vijfde op vloer. Be clubgenoot Tim Goedkoop as one of the last door to the ring finals. Een van de tegenstanders van de Bosschenaars in the finale is Max Doppelbauer van GW Wurwarts, the numerator.

The club from Veldhoven was in the person of van Nico van den Bougaard, one of the medal candidates in the ranks, but he was hacked during the week by an internal qualifying team for the EC.

Source link

Previous articleTransfernieuws: Gareth Bale trekt naar Verenigde Staten | Voetbal
Next articleThe German pact of the Netherlands is enveloped with drugs