Home Sports Bonyasky met the podcast Factuurtje voor Videoland, de uitdagers van Rico...

Bonyasky met the podcast Factuurtje voor Videoland, de uitdagers van Rico en appen met Usman | Vechtsport

In de Ring is precisely op tijd terug van een korte zomerstop, zo vlak voor Glory 81 in Düsseldorf. Therefore, he will also talk about the coming months of Glory in the podcast, with all the days of Rico Verhoeven who are together.

In addition, Remy is managed by Videoland, the new rechtenhouder van de Glory-evenementen. Hoe zit dat precise en kan die streamingdienst een factuurtje van In de Ring erkeken na deze podcast?

Behalve op Glory 81 is het grote voorbeschouwen op het knalevenement naarso, op October 8 in de Gelredome, officiel begegunten. Met als grote hamvraag: wie mag in het voorjaar van 2023 tegen Rico Verhoeven knokken? En hoe moet het nu verder met die zo uitgeklede lichtzwaargewichtdivisie? Remy heeft een tip, maar moet wel heel lang nadenken over de naam.

In de derde ronde met drie korte onderwerpen gaat het over Anthony Joshua, Arek Wrzosek and Kamaru Usman. With the laatstgegende heeft Remy nog wel eens contact na een gewonnen UFC-partij, maar senturt hij ook een bericht als het command weekende misgaat…?

Remy Boniaski is the contributor of the week for this site. This week, as a columnist, for the second week we met the author of the film Tim Riddick on the podcast In de Ring, the latest news and behind the scenes in the vechtsportwereld. Voor de vragenronde in de podcast kun je vragen insturen via e-mail address t.reedijk@ad.nl. The podcast is at the top of this site, which you can consume through your favorite podcast platform. Abonneer je hier via Apple and here via Spotify. Druk bij Spotify op het belletje om een ​​​​melding te krijgen as the latest delivery of In de Ring is published.

Remy Bonjasky talks to our reporter Tim Reedijk in the podcast In de Ring zijn licht schijnen over de vechtsportwereld. © DPG Media

Source link

Previous articleOnbekende vertaling van Descartes discovered in Leidse Bibliotheca Thysiana
Next articleAEX daalt door koersval Adyen, BAM fors hoger na cijerfs