Home Netherlands Boa’s warring of handicrafts and handicrafts: ‘Vak is geprofessionaliseerd’

Boa’s warring of handicrafts and handicrafts: ‘Vak is geprofessionaliseerd’

Buitengewone opsporingsambtenaren (boa’s) kunnen per 1 juli worden uitgerust met een korte wapenstok. Ook krijgen ze op termijn handboeien in hun standaarduitrusting. This is the Minister of Justice and Justice in the Chamber.

Gemeenten die hun boa’s een wapenstok willen geven, moeten daarvoor wel eerst een vergunning aanvragen bij de lokale driehoek van politie, justitie en burgemeester. Het advies gaat vervolgens naar de minister, die uiteindelijk bestlist.

In the loop of 2023 krijgen boa’s ook toegang tot het rijbewijzenregister van de RDW. Hiermee can have a good sense of identity from the identity policy of someone else without identity.

13 million for extra capacity

Ruud Quinn van de Dutch BOA Bond met with the Minister. «Een heel goede uitkomst, er was lang koudwatervrees hierover», zegt hij. .

Tot nu toe krijgen boa’s alleen geweldsmiddelen als aangetoond kan worden dat het aantal geweldsdelicten waar ze mee te maken krijgen is toegenomen. Neemt dat geweld weer af, dan kon de uitrusting weer worden aangepas.

“The end of the noodzaak in the world of the world can be a good way to be able to stand on the ground”, – said Yeşilgöz briefly. “Dit vereiste sluit niet aan bij de praktijk, staat in de weg van een zuivere risico-inschatting en leidt tot ongewenste uitkomsten.”

Gevoel van Weilheide

In 2020, the boa’s om om a wapenstok en pepperspray omdat he geweld dat tegen hebruikt werd toenam. De druppel was the wrong handling of the strand in IJmuiden. Toenmalig Minister Grapperhaus van Justitie voelde daar niet veel voor. Volgens has the most “geweldsmonopolie” bij de politie blijven.

Daarna veranderde hij van mening en stond hij op verschillende plekken in het land proeven met de wapenstok toe. Eind vorig jaar maakte NH Nieuws de balans op van de proef ў North North Holland. Hieruit bleek dat de stokken niet veel ingezet waren, maar dat het dragen ervan wel he gevoel van veiligheid bij de boa’s vergrootte.

Source link

Previous articleBesiktas are the clubs that keep clubs from Luuk de Jong on PSV, mostly in the concern | PSV
Next articlePatinama-Kerchower verlist van McHale and fog, the peak of daily Wimbledon