Home Sports Bevestiging: Verstappen and Leclerc start all actors in Belgium | Motor...

Bevestiging: Verstappen and Leclerc start all actors in Belgium | Motor sports

Schrijf je in voor de Formula 1 news en mis niets van al het noveuws rond Max Verstappen.

Beide coureurs wisselen hun hele motor en ook direct de versnellingsbak. Leclerc (Ferrari) will receive a new, upgraded hybrid system from its power source. Voor hem is het al de tweede keer dit jaar dat hij zaboon de achterhoede moest starten, nadat het ook al het geval was in Canada. Team partner Carlos Sainz does not change his power in België.

Verstappen neemt zijn vierde motor van het seizon in gebruik en kriigt dus ook straf. At Red Bull wordt het als een logical moment gezien om die sanctie te ‘pakken’. Normaliter moet het in België goed mogelijk zijn om te halen en naar voren te komen. Beide coureurs bouwen nu op motorisch gebied weer een buffer op, al is het goed mogelijk dat er sowieso nóg een keer gewisseld moet worden later dit seizon.

Thursday were de voortekenen er al dat Verstappen en Leclerc voor een nieuwe motor zouwen chorensen. Vrijdag veiteusten meerder bronnen dat. The official confirmation of the FIA ​​autosport federation will come later on Friday of Saturday. Dan wordt ook clear of er meer coureurs zijn die hun motor wisselen.

Source link

Previous articleEnige baseschool in Hekendorp gaat nu toch echt schluiten
Next articleDatalevanciers RELX and Wolters are in the AEX camp