Home Entertainment Bespotte Glennis Grace heeft zeven auto’s vol spillel uitgedeeld bij Ter Apel...

Bespotte Glennis Grace heeft zeven auto’s vol spillel uitgedeeld bij Ter Apel | Sterren

De zangeres came in de middag aan bij het aanmeldelcentrum en vertrok weer rond 18.00 uur. Samen met haar vriendengroep deelde ze de stuffel uit en maakte ze een praatje met de vluchtelingen.

Grace riep haar volgers eerer op om spillen te doneren. “Iedereen kent in the meantime de situation in Ter Apel en de hundredsen, hundredsen vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke circumstances aan hun lot overgelaten worden”, he said in a video. “Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besolten om aanstaande sundag daarsoartoe te gaan rijden met de nedege stuffen die daar zo nodig zijn.”

Bespot

Direct na haar epokal om spellen te doneren werd op sociale media met sarcasm spelt. Ze werd ervan beschuldigd enkel op achthandst uit te zijn en haar imago op te willen poetsen. Ook zondag werd de zangeres volop bespot. “De eerste asielzoekers zijn dolblij arrived in Doetinchem. Net op tijd weg uit Ter Apel #glennisgrace”, grapt iemand. „Die mensen in Ter Apel blijt ook niks besperd. Eerst op straat slapen, dan een gegengen van Glenda voor de portt”, writes another.

Ook wordt vaylif verskeit naar het incident in februari, toen zij in een supermarkt in Amsterdam zou hebben mishandeld en advoor in oktober berrecht moet staan. Zo worden er foto’s deeled van een Jumbo-filiaal waaran de ramen worden afgeschermd met houten platen, maar ook van een fully plundered supermarkt.

Source link

Previous articlePeter Bosz pakt pas in de slotfase bij Reims een punt | Wetball
Next articleLIVE buitenland voetbal | The Dutch met Atalanta, Hellas Verona | Sport