Home Business Beginning of the G7-top in Germany, you have been in Ukraine for...

Beginning of the G7-top in Germany, you have been in Ukraine for parades

Photo: ANP

The great industrialists of the world overlap the commands of the day over the sea of ​​the war in Oekraïne. In the Duitse Elmau near Munich comes the name of the leaders of the G7 countries in the EU. Ook enkele andere leiders zijn uitgenodigd, zoals de Oekraïense President Vladimir Zelensky. Hij gaat digital een toespraak houden.

Vooral de Verenigde is a state of the art to drink on the extra maatregelen tegen Moskou. Eerder deze week werd bekend dat de Amerikanen in gesprek zijn met bondgenoten over he instellen van een maximumprijs voor Russische olie. Op die manner willen de westerse landen ervoor zorgen dat Rusland minder geld kan verdienen aan de verkoop.

Give the price of the goods on the agenda. Oorlog in Oekraïne stuwt de prijzen omhoog voor granen, bakolie, brandstof en kunstmest. Rusland en Oekraïne zijn goed voor bijna een derde van de worldldwijde tarwevoorraden. Hoge voedselprijzen hebben de grootste gevolgen voor armere landen. Ook saidt tijdens de top gesproken over bijvoorbeeld klimaatverandering, maar kenners rekenen op dat vlak niet op een doorbraak.

The top conference takes place in Schloss Elmau, 75 kilometers south of Munich. In June 2015, there was one of the top groups in the group to become more industrialized. The G7 is one of the most economically important countries in Canada, Germany, France, Great Britain, Italy, Japan and the United States. De EU, eerder de Europeanise Economische Gemeenschap, Schuift Sinds 1977 ook aan.

Protest groups have been hired to demonstrate their economic skills. De polie is bang voor acties van extreemlinkse groepen en mogolijke protesten die te maken hebben met de kosten van het levensonderhoud, de coronamaatregelen en de oorlog in Oekraïne.

Source link

Previous articlePerform choreography by Ton Wiggers of Introdans
Next articlePrincess Margriet raises a canine cliff understudy choreographed by Wiggers