Home Sports Ballot | Hoe gaat PSV het dit jaar doen in de Champions...

Ballot | Hoe gaat PSV het dit jaar doen in de Champions League? | PSV

Nog één nachtje slapen, dan keert PSV na vijf jaar afwezigheid eindelijk weer terug in de groepsfase van de Champions League. Met Arsenal, Sevilla en RC Lens in de groep, is er op papier wel het een en ander mogelijk. Wat verwachten jullie van de Eindhovenaren in de poule?

Mocht PSV in december na de zes groepsduels als eerste of als tweede eindigen, dan komt het ook na de winter uit in het miljoenenbal. Als nummer drie stroomt de ploeg van Peter Bosz door naar de Europa League. Alleen als PSV laatste wordt in de poule, is het Europese seizoen voor de winter al voorbij.


Wat gaat PSV presteren in de Champions League?

  • PSV wordt eerste of tweede en gaat door naar de knock-outfase (71%)

  • PSV wordt derde en gaat naar de Europa League (27%)

  • PSV wordt laatste in de groep en is klaar in Europa (2%)

PSV is start deze week afgereisd naar Londen voor het eerste groepsduel tegen Arsenal. Dinsdag wordt er getraind en is er een persconferentie met onder meer coach Peter Bosz.

Bekijk hier het full speelschema
Woensdag 20 september: Arsenal – PSV (21.00 uur)
Dinsdag 3 oktober: PSV-Sevilla (21.00 uur)
Dinsdag 24 oktober: Lens – PSV (21.00 uur)
Woensdag 8 november: PSV – Lens (21.00 uur)
Woensdag 29 november: Sevilla – PSV (18.45 uur)
Dinsdag 12 december: PSV – Arsenal (18.45 uur)

Beluister hier de nieuwste Heet van de Herdgang-aflevering, waarin het natuurlijk gaat over het duel met ArsenalBlijf op de hoogte van het laatste sportnieuws by way of de Eindhovens Dagblad-nieuwsbrief!

Voor alle sportliefhebbers is er goed nieuws: ED.nl heeft een dagelijkse sportnieuwsbrief! By way of deze nieuwsbrief krijgt u als lezer het relevantste en nieuwste sportnieuws rechtstreeks in uw inbox. Klik op deze hyperlink en vink de sportnieuwsbrief aan. Vul uw e-mailadres in en u bent klaar om dagelijks, rond de lunch, het laatste sportnieuws te ontvangen.

Previous articleGeothermisch verwarmen van kassen is de toekomst
Next articleToeslagenouders met uithuisgeplaatste kinderen krijgen additional hulp