Home Netherlands Advocacy for toch herziening Deventer moordzaak, na afsluiten onderzoek

Advocacy for toch herziening Deventer moordzaak, na afsluiten onderzoek

How much is it?

Deventer moordzaak draait om de dood van de weduwe Jacqueline Wittenberg in 1999. This was financial advisor Ernst Louves at first for the check. Later, in hoger beroep, werd hij wel veroordeeld.

Weer poznej moest de zaak over, toen een gevonden mes niet he moordwapen bleek te zijn. By the new treatment of the zaak was dna-material van Louwes dat op de blouse van he slachtoffer was gevonden voldoende om hem alsnog tot twaalf jaar cel te veroordelen. The sentence heats up the imiteds. Louwes heeft altijd ontkend dat hij de dader is. In 2009, it was an act in the autobiography when it was made in 2009.

De mordzaak is one of the most controversial laws out of the Netherlands. Rondom de zaak ontstond een hooglopende publieke discusie over de vraag of er sprake was van een gerechtelijke dwaling.

Maurice de Honda’s assessment was of van de Onschuld van Louves’ ultra-high attention. Hij wees meerdere keren de klusjesman van de weduwe aan als dader, maar De Hond werd daarvoor veroordeeld wegens smaad. Terwijl misdaadjournalist Peter R. de Vries juist betoogde dat Louwes de dader wel was. I use a film that takes into account: De Veroordeling. Also, there is a podcast over the action: Deventer Mediazaak.

Source link

Previous articleRIVM: apenpokkenvirus kan zich verder verspreiden bij prides
Next article“Problems in Kindergarten can be understood by the economy”