Home World Advocaat Sébas Diekstra woest over aantijging van stichting Music # MeToo: ‘Donder...

Advocaat Sébas Diekstra woest over aantijging van stichting Music # MeToo: ‘Donder toch op’ | Binenland

Advocaat Sébas Diekstra is raend over een mail die hij heeft gekregen van de Stichting Music # MeToo waarin hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij ‘een oud-collega’. In a reaction on twitter, he said: ‘Donder to met Jullie Verzonnen onzin’.

Volgens Diekstra kreeg hij vandaag een mail (ook ingezien door deze site) waarin hem om wederhoor wordt gevraagd. The mail has been sent to a new colleague of Diekstra, who has been sent to the post office. Het zou gaan om iets van voor zijn carrière als advocaat, die immiddels zo’n tien jaar duurt. Daarvoor zat hij bij de Koninklijke Marechaussee.

On Twitter, post Diekstra van van zich af richting de stichting: ,, De beschuldigingen zijn volledig vals. I have an idea to work as a lawyer. Daarvoor was ik werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. In this time it is worthwhile to be able to do the same thing. To the devastating scars, it is possible to note that my note is still available. Maar belangrijker nog: er is nooit en te nimmer wat voorgevallen tijdens mijn diensttijd. He is still a slacker in the doorway, and he will be able to pay attention to the people who want to go home. “

Diekstra staat in de misbruikzaak rond talentnjacht The Voice diverse slachtoffers bij die slachtoffer zouden zijn van grensoverschrijdend gedrag. So Embroidered Music # MeToo is an activity in a variety of different offerings for entertaining games.

Shaamtelus

Diekstra said on Twitter: bent op media-aandacht en effectbejag en dat u het doen van gedegen onderzoek of he dienen van bellacht vani-Too- helemaal niet interesseert. The most important feature is that the stand-up movie is a very interesting place to watch over the Voice-schandaal in an unforgettable way with everyone who cares about the quest. ”

Diekstra zegt dat hij ook nauwelijks de kans op wederhoor heeft gekregen, maar meteen met een persbericht werd geconfronteerd. Daarna vervolgt hij: ,, Los van de schade die u mij berokkent, doet u op deze wijze allerminst recht aan de slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag die de laatste maanden de kracht hebben gevonden te om zich uit. Voor mij is uw handelen dan ook onacceptabel en ik stel u dan ook hierbij aansprakelijk voor de door mij geleden schade. Alle rechten behoud ik mij dan ook voor, met name ten aanzien van het nemen van rechtsmaatregelen en het doen van aangifte wegens laster ».

Legal advisor on Music # MeToo was not described for comment.


Source link

Previous articleBeursblog: AEX for 638 points, Wall Street to win | Financial
Next articleKim Baddert in Giant Mansion and Joshua Helped Lean to Fan Show