Home Lifestyle # 257 ‘Doe gewoon een zwangerschaptest morgen!’

# 257 ‘Doe gewoon een zwangerschaptest morgen!’

Maud voelt zich niet helemaal lekker bij de vriendschap die Gio met Stacey heeft, al ebt he gevoel weg na een goed gesprek over vertrouwen. Ondertussen heeft Tommy haar aan een opdracht goholpen, waarvan Jessie vindt dat ze hem niet moet aannemen. “Tommy was able to get in touch with someone else,” he said. Onsin, Windt Maud. Bovendien heeft ze veel grotere, andere zorgen: bij haar moeder beseft ze dat ze al een hele tijd niet meer ongesteld is geworden. ‘Help, hoe kan dit nou weer ?!’

I don’t know if it doesn’t matter! Dat heb ik nog nooit gehad. Mijn moeder vraagt ​​of alles goed gaat, maar ik heb besloten om dit maar even voor mezelf te houden. I don’t want to be able to take care of myself. De rest van de nacht heb ik vooral liggen Googlen. Het kan met van alles te maken hebben, cyclus, stress, maar de meest logische reden is een zwangerschap. I don’t want to see you in the shower nog

Do you really want to be able to do this? Yeah, that damn ik mezelf ook af. Ik gebruik al jaren anticonceptie en hoewel mijn seksleven best wild is, is er gelukkig nooit iets fout gegaan. Maar ik heb net mijn pilstrip erbij gepakt en ik zie dat ik twee keer de pil vergeten ben, door mijn nomadenbestaan. Hoewel ik zelf mijn hart de hele dag tekeer voel gaan, wil ik geen paniek zaaien en heb ik besloten Gio ook nog maar even niks te vertellen.

The most important stand is my mother at the top of her shopping session. Ze had a hele tour gemaakt met een woonboulevard en tweedehands winkels die we konden bezoeken. “Dan gaan we tussendoor lekker ergens lunchen en vanavond brengt Willem je gewoon naar huis hoor, dan hoef je niet met de train!” Het was een heerlijk moeder / dochterdagje, maar ik was er met mijn hoofd niet helemaal bij. Tijdens de lunch wilde mijn moeder een broodje zalm bestellen voor me (‘daar ben je altijd zó gek op Maud ?!’), maar alleen al bij de gedachte aan rauwe vis ging ik bijna over mijn nek. I hield the bij een ouderwets broodje kaas. Zou het toch? Why am I really happy?

Ik heb gelukkig wel heel veel mooie spullen voor mijn huisje kunnen vinden. Ineens realize ik me dat ik eigenlijk gewoon super gelukkig moet zijn. Het gaat goed met mijn ouders, ik heb superleuk werk, straks heb ik eindelijk een eigen huisje, ik heb leuke vrienden en een relatie. Toch voel ik me de afgelopen dagen verre van happy.

Als ik eenmaal terug ben in Amsterdam is heat te laat om nog een zwangerschapstest te kopen. I slap bij Rachel. Zal ik het tegen haar zeggen? Als er iemand is die mij begrijpt… Ik besluit haar in vertrouwen te nemen en biecht op waar ik al het hele weekend mee rondloop. Rachel is always looking for a piece of air. “It doesn’t come down to stress at all, but we don’t have to say that a three-year-old girl can’t be stressed.” Maar Maud… Er is maar een manier om erachter te komen. Doe gewoon een zwangerschaptest morgen! »

Where you want to go straight to the right of the corner of the shop you can get an excellent test (of meerdere) and buy it, but in the end you will not be allowed. I had a hard time to print… En eerlijk gezegd schuif ik het ook koni voor me uit, in de hoop dat ik uitsluitsel krijg zonder dat ik die test hoef te doen. Stick hoop ik gewoon dat ik binnenkort ongesteld word en alle zorgen voor niks zijn geweest. Maar als de laatste dagen voor de vakantie voorbij zijn gevlogen en ik voor ik het doorheb met Gio op Schiphol sta, is er nog koni geen ride vlag gehesen.

I can’t wait for a great time on the beach with a cocktail! Al bedenk ik me dat wanneer ik zwanger ben, ik natuurlijk helemaal geen alkahol Mag. How do I get it ?! What if I do this vacation? Ik heb Gio nog koni niets verteld. Als ik binnen twee dagen niet ongesteld ben, dan moet ik wel…

De rij op Schiphol – это мегаланг, he is bloedheet en he he schiet allemaal niet op. Ik heb natuurlijk weer veel te veel meegenomen en als ik zie dat we binnen 1,5 uur in het vliegtuig moeten zitten, maar nog steeds buiten staan, bezwijk ik bijna van de stress. At the moment it is a woman with four great dure merkkoffers langs comt lopen en vraagt ​​of ze voor mag dringen, knapt er iets in mij „Nee! Sorry hoor, maar wij staan ​​hier toch ook niet voor de lol !? We want to be able to do it, ”he said.

“Wat is er met jou Maud, laat haar gewoon joh ?!”, – sister Gio. «No, ik laat haar niet Gio! We will do it all. You can watch something on your own. Ken je haar ofzo ?! » Ik zie dat Gio verbaasd is door mijn felle reactie en toon. I am well versed in this work. Normal reagent ik helemaal niet zo explosief! Op het moment dat Gio een arm om mijn schouders slaat, barst ik in huilen uit. Grote tranen biggelen over mijn wangen. “I don’t have a bang …” I said.

«Where are you? We halen ons vlucht echt wel Maudje, het komt allemaal goed! », Zegt Gio bezorgd.

«Daar gaat het niet om!», Piep ik zachtjes. Dan flap ik het eruit, voor ik er erg in heb. “I’m overwhelmed and I’m overwhelmed!”

Мод (23) houdt van feesten en reizen. It works on the editor’s office. Haar relatie met haar vriend Tommy is uit en ze heeft een nieuwe vriend: Gio. Mod is difficult to search for a new house in Amsterdam, but it is also possible to get a win in Amsterdam in Amsterdam. Wekelijks lees je haar avonturen in een nieuwe eternal van Nachtbuk van Maud.

Does it work? Sending mail. Wij zijn je dankbaar.

Article Reageer:

# 257 ‘Doe gewoon een zwangerschaptest morgen!’

Source link

Previous articleDo you want to be able to watch: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp? | Show
Next articleSven Botman has no offside van Lille: a million transfer to the Premier League – round | Buitenlands World Cup